eksperte

eksperte
эксперт

Maza Latvijas-krievu vārdnīca. 2014.

Поможем сделать НИР

Смотреть что такое "eksperte" в других словарях:

  • ekspertė — ekspèrtas, ekspèrtė dkt. Archeològijos ekspèrtai …   Bendrinės lietuvių kalbos žodyno antraštynas

  • European Vision University — Universiteti i Vizionit Evropian është bartës i licencuar i arsimit të lartë sipas vendimit të MASHT Ministrisë së Arsimit Shkencave dhe Teknologjisë nga 9 maji i vitit 2007 dhe ka selinë në Pejë.The European Vision University is established as… …   Wikipedia

  • ekspertas — ekspèrtas, ekspèrtė dkt. Archeològijos ekspèrtai …   Bendrinės lietuvių kalbos žodyno antraštynas

  • nešynė — Bendroji  informacija Kirčiuota forma: nešỹnė Kirčiuotė: 2 Rūšis: nauja žodžio reikšmė Kalbos dalis: daiktavardis Kilmė: lietuvių Giminiški naujažodžiai: neišnešiotukas, ė; nešioklė. Papildoma informacija: „Lietuvių kalbos žodyne“ (LKŽe)… …   Lietuvių kalbos naujažodžių duomenynas


Поделиться ссылкой на выделенное

Прямая ссылка:
Нажмите правой клавишей мыши и выберите «Копировать ссылку»